Centrum denních služeb Brno

Posláním Centra denních služeb Brno (dále jen CDSB) je udržení či zlepšení kvality života lidí s demencí, kteří z důvodu snížené soběstačnosti nemohou zůstat sami doma. CDSB Diakonie ČCE – střediska v Brně je ambulantní sociální služba, poskytovaná na ul. Hrnčířská č. 27. Program centra je založen na přirozeném a obvyklém rytmu dne. Aktivity jsou zaměřeny na podporu soběstačnosti, procvičování fyzických a psychických schopností klientů v mezích jejich možností a zdravotního stavu.

Cílová skupina

Centrum denních služeb Brno je služba, která se zaměřuje na péči o osoby, které potřebují dohled a péči druhé osoby, a to především z důvodu příznaků demence (Alzheimerovy choroby, vaskulární, smíšené....).

Děkujeme našim partnerům a dárcům

Ministerstvo práce a sociálních věcí   Město Brno                   Město Kuřim

Evangelická akademie Brno  Rádio ProglasNadace Divoké husy