Slavíme celorepublikový TÝDEN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB. Ráda bych vás proto pozvala k nám do brněnské Diakonie, kde se můžete s námi víc seznámit a dozvědět se o možnostech péče a spolupráce.

úterý 4. října od 16 hodin proběhne přednáška s názvem Život s Alzheimerem. Povede ji kolegyně Klára Šenkyříková, která je odborníkem na demenci. Dozvíte se, jak se tato nemoc projevuje, jak zvládat péči o nemocného, jak předcházet náročným situacím. Kvůli kapacitě prosím o nahlášení (stačí v odpovědi na tento email).

Ve čtvrtek 6. října se můžete od 9 do 15 hodin zastavit k nám podívat v rámci Dne otevřených dveří. Prohlédnete si naši pobočku na Hrnčířské ulici a při kávě nebo čaji se seznámíte s jednotlivými službami i s našimi plány do budoucna. K vidění bude výstava mapující naši činnost v předešlém roce. Budete si také moci vyzkoušet, jak funguje tkalcovský stroj, na kterém klienti v rámci aktivizace pracují, vytvoříte si, stejně jako naši klienti přáníčko nebo se zkusíte projet na elektrokoloběžce, kterou využívají terénní pečovatelé. Nebude chybět krátký kvíz, kde můžete vyhrát zajímavé ceny.

BDPS    Den_otevrenych_dveri