Zveme Vás na výstavu obrazů do nosislavi!

20190805_202139

7. září se opět po roce připojíme k velkému veselí v Nosislavi. Po celý den budou pro návštěvníky a milovníky vína Otevřené sklepy. My sice v Chráněném bydlení Nosislav nemáme vinný sklípek, ale naše dveře budou pro návštěvníky taky otevřené - od 13 do 18 hodin. Navíc budeme mít tu čest vystavovat obrazy dvou malířek z kraje vína - Ivety Michaliskové a Ivany Tesařové. Obě malířky prošly školou akademické malířky Jany Rozkové, která je také spojila.

20181207_191057 (1)

Iveta Michalisková

Vedle svého povolání dentální hygienistky se před 4 roky začala intenzivně věnovat svému koníčku – malování – a úplně tomu propadla. Baví ji zachycovat hlavně oblé křivky ženských těl. Každý nový výtvarný počin je pro ni obrovskou radostí a doufá, že stejnou radost bude dělat i ostatním lidem. Každý nový obraz je pro ni výzvou, jak udělat den barevnější.

michaliskova.iveta@gmail.com; tel. 603 141 857

Ivana Tesařová

Riskla to a po hlavě se ve svých 40 letech vrhla na svou malířskou vášeň. V obrazech je patrná fascinace lidským tělem a výrazy tváří. S každým novým obrazem a s každým spokojeným zákazníkem přichází pocit, že to má smysl. V současné době se věnuje kreslení a malování s dětmi i dospělými, v budoucnu by se ráda zaměřila na arteterapii – umět pomoci lidem uměleckým vyjádřením.

ivana.tesarova@volny.cz

Všechny vystavované obrazy budou prodejné.

Tak se stavte, je u nás  hezky!