ZAVAŘÍME SI SPOLU!

Je nás devět, co žijeme v chráněném bydlení v letovické pobočce Diakonie. Mnoho věcí dokážeme sami, ale abychom se mohli bezpečně obstarat v kuchyni, potřebujeme ji kompletně zrekonstruovat a také vybavit. Trouba dosloužila, hrnek je každý jiný, kohoutek kape. Pomůžete nám, abychom si v kuchyni dobře zavařili?

(například „babička“, „milý kolega František“ nebo název Vaší firmy apod.)
(pro správný tvar slovesa na certifikátu)

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme, najdete tady.

pětmínusjedna=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.

Obrázková galerie

Organizátor

Diakonie ČCE - středisko v Brně
E-mail: _km%C2~76hAsV0hf-5pJ
Adresa: Hrnčířská 27
WWW: https://brno.diakonie.cz/

Další informace

V loňském roce se nám podařilo zrekonstruovat kuchyni a společné prostory v centru denních služeb, letos bychom si ke třicátinám Diakonie ČCE moc přáli novou kuchyni pro 9 klientů, kteří společně žijí v chráněném bydlení. Na pořízení nové kuchyně budeme potřebovat kupu peněz. Konkrétně to bude 150 tisíc korun.

Zapojili jsme se sami, prodáváme naše výrobky. Přidali se k nám přátelé naší pobočky v Letovicích - Galerie Domino, Keramika Letovice, Tiskárna Letovice a další. Prosíme, zapoje se také a přispějte nám na novou, hezkou, především však bezpečnou kuchyni, abychom si mohli spolu zavařit!

Děkujeme! Pomoc má mnoho tváří.