NA PŘILEPŠENOU

Na přilepšenou klientům brněnské Diakonie, kteří si po zaplacení "inkasa" jen zřídka mohou dovolit pořídit něco víc, než základní potraviny, oblečení a hygienu. V době před vánočními svátky bychom klientům našich služeb rádi dopřáli i to, co mají rádi a nemohou si to po většinu roku dovolit - lístky do kina nebo do divadla, vstupenky do ZOO a do Vida centra, hezké nové oblečení a boty, něco na zub, na čtení, na koukání. Za veškeré vánoční příspěvky jménem našich klientů děkujeme!

Dar pro projekt NA PŘILEPŠENOU
(například „babička“, „milý kolega František“ nebo název Vaší firmy apod.)
(pro správný tvar slovesa na certifikátu)

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí. Jak je zpracováváme, najdete tady.

čtyřiplusčtyři=

Obrázková galerie

Další informace

V našich pobytových zařízeních poskytujeme péči a domov více jak třem desítkám klientů s mentálním postižením, s dlouhodobým psychiatrickým onemocněním a seniorům. Většina z nich má velmi nízký měsíční příjem peněz, většina z nich žije velmi skromě. I těmto klientům bychom chtěli dopřát hezké a štědré vánoce, proto jsme se rozhodli požádat veřejnost o finanční dar "Na přilepšenou". Peníze budou využity na doplnění šaníků, návštěvu kina, divadla na cestování a podobně. Usilujeme o to, aby všichni naši klienti žili plnohodnotný a důstojný život, aby jim jejich znevýhodnění nebránilo se radovat ze života.