Nabízíme práci na pozici:

Pečovatel/ka do terénní pečovatelské služby

IMG_3118

Jsme zavedená nezisková organizace podporující seniory a osoby se sníženou soběstačností. Pečovatelskou službu poskytujeme v domácnostech klientů ve všední dny od 6 do 20 hodin (8 hodinová pracovní doba), o víkendech a svátcích od 7 do 20 hodin. Usilujeme o to, aby naši klienti mohli žít ve svém přirozeném domácím prostředí, a měli přitom od nás podporu ve své soběstačnosti a nezávislosti, která bude přiměřená jejich stavu, schopnostem a běžným životním potřebám.

Abychom mohli pomoci více lidem, proto náš tým pečovatelek potřebuje posily. Možná je to výzva právě pro vás. Hledáme člověka, který má vstřícný a pozorný vztah k lidem, nebojí se samostatné práce a zároveň umí být spolehlivý týmový hráč.

Co Vás čeká, pokud se rozhodnete do toho jít?

• zaškolíme Vás v terénu, v jednotlivých domácnostech našich klientů, za přítomnosti a podpory zkušených kolegyň se postupně seznámíte se vším, co je potřeba umět (od pomoci s nákupy, přes pomoc při podání jídla, při oblékání, hygieně, samostatném pohybu, až k doprovodům, jednáním v zájmu klienta, základní péči o domácnost – naše práce je pestrá)
  • postupně začnete pracovat samostatně, ale vždy budete mít při své práci podporu lidí z týmu i nadřízených
  • naučíte se poskytovat individuální péči a podporu lidem, kteří to potřebují, naučíte se profesionálně jednat v různých situacích, získáte cenné zkušenosti při práci s lidmi
  • budete komunikovat s klienty i s jejich pečujícími rodinami, naučíte se vést dokumentaci o průběhu služeb a dostanete příležitost podílet se na individuálním plánování s našimi klienty
  • budete se účastnit pravidelných porad týmu a supervizí

…a v neposlední řadě dobře poznáte Brno při cestách za klienty :-)

Požadujeme:

• kladný přístup k seniorům a lidem se znevýhodněním
  • schopnost samostatné i týmové práce
  • zdravotní způsobilost a přiměřenou fyzickou zdatnost
  • trestní bezúhonnost
  • dobré komunikační schopnosti
  • spolehlivost, zodpovědný přístup, flexibilitu
  • základní práci na PC (word, internet)
  • odolnost vůči stresu

Nabízíme:

• práci na hlavní pracovní poměr (celý úvazek, 8 hodinová pracovní doba)
  • pracovní smlouvu na dobu určitou, v případě zájmu možné prodloužit
  • možnost kariérního růstu, podporu vzdělávání, pravidelné supervize
  • zázemí stabilní a dynamické neziskové organizace
  • práci v sehraném týmu pečovatelek
  • po zapracování výdělek až 22 500,- Kč
  • 5 týdnů dovolené

Uvítáme:

• praxi a zkušenost v práci se seniory a lidmi se znevýhodněním
  • splnění kvalifikačních požadavků na pozici pracovníka v sociálních službách

Nástup je možný ihned nebo dle dohody. Pokud máte zájem o nabízenou práci, pošlete nám svůj životopis a motivační dopis. Vybrané uchazeče budeme telefonicky kontaktovat pro domluvu osobního pohovoru.

Životopis a motivační dopis můžete posílat na email: ps@diakoniebrno.cz nebo na adresu. Hrnčířská 27, 602 00 Brno

telefon: 775 747 281 - volejte: po - čt 9 - 11 a 13 - 15 hodin, pá 9 - 11 hodn. Díky!