Diakonie ČCE – středisko v Brně vypisuje výběrové řízení na pozici

sociální pracovník / pracovnice - vedoucí Centra denních služeb v Brně

Sociální pracovník - vedoucí

Pozice: Sociální pracovník – vedoucí na částečný úvazek v centru denních služeb pro seniory a osoby s demencí. Náplní práce je samostatné vedení služby a malého kolektivu, zajištění koncepce centra denních služeb (včetně standardů kvality soc. služeb) a současně přímá práci s klienty (mapování přání a potřeb klienta, individuální práce, poskytnutí rad a pomoci, stanovování postupu řešení problémů, komunikace s odborníky a institucemi, vedení dokumentace).

Požadujeme:

• splněné kvalifikační předpoklady pro výkon povolání sociálního pracovníka v souladu s §110 zákona č. 108/2006 Sb.
  • schopnost pracovat samostatně i v týmu, ochotu k přímé práci s klientem, ochotu učit se novým věcem, flexibilitu, empatii, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, dobré komunikační schopnosti, aktivní a zodpovědný přístup k práci, uživatelskou znalost práce na PC.

Výhodou:

• zkušenost s prací se seniory a s lidmi s demencí
  • praxe v oboru

Nabízíme:

• zajímavou a smysluplnou práci
  • platové zařazení dle tarifu zaměstnavatele
  • stravenky
  • 25 dnů dovolené

Uzávěrka přihlášek: 16. 4. 2018. Vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru, který proběhne 20. 4. 2018. Nástup dle dohody, ideálně 1. 6. 2018.

Strukturovaný životopis, motivační dopis a přihlášku včetně souhlasu se zpracováním osobních údajů posílejte buď elektronicky na e-mailovou adresu brno@diakonie.cz nebo poštou na adresu Hrnčířská 27, 602 00 Brno. Tel. kontakt 737 218 420.