SVÍTÁNÍ

poradna pro pečující a pozůstalé

Svítání-0001-1024x683

Pečujete dlouhá léta o blízkého člověka a zaskočilo Vás, jak se náhle a rychle zhoršuje jeho stav? Staráte se o nevyléčitelně nemocného blízkého, jehož léčba byla ukončena? Zemřel Vám  blízký člověk a chybí Vám někdo, s kým můžete sdílet Váš příběh? Brněnské středisko Diakonie ČCE nabízí pomoc pro pečující a pozůstalé. Bez ohledu na víru - naše poradna je otevřená pro každého.

Na vaše starosti nemusíte být sami!

SVÍTÁNÍ je poradna pro:

• pečující

Pomůžeme vám zvládnout péči o blízkého člověka jak po stránce odborné tak i praktické. Poskytneme vám informace, jak zažádat o sociální pomoc, jak upravit byt i jak nezapomenout na sebe sama. Provedeme vás pečováním.

• pozůstalé

Poradna pro pozůstalé je klidným a bezpečným místem, kde ve vzájemné lidské blízkosti a důvěře můžete mluvit o Vaší ztrátě. Budeme Vás provázet na Vaší cestě, pomůžeme Vám zorientovat se v nové životní situaci, poskytneme Vám i praktické informace po odchodu blízké osoby.

Nemějte strach ze stínů. Znamenají, že někde nablízku začíná svítat!

NAŠE SLUŽBY JSOU NA OBJEDNÁNÍ A JSOU BEZPLATNÉ.

Po předchozí domluvě se s Vámi velmi rády sejdeme.

Bc. Petra Stávková - Sociální pracovnice s dlouholetou praxí v hospicové péči.

Petra Šiprová - Zdravotní sestra a lektorka – specializace na hospicovou a paliativní péči, akreditovaná poradkyně pro pozůstalé.

Pro objednání do poradny nám napište email nebo volejte v pracovní dny mezi 8 a 12 hodinou, v jiných časech je k dispozici záznamník.

KONTAKT:

Diakonie ČCE – středisko v Brně,

Hrnčířská 27, Brno 602 00

Tel: 731 642 068 - Prosíme, nechejte nám VZKAZ NA ZÁZNAMNÍKU, zavoláme Vám zpět. DĚKUJEME!

E-mail: poradna@diakoniebrno.cz