Užíváme si volnější chvíle např. při společenských hrách. Vede Člověče, nezlob se nebo pexeso. Nebo taky při fotbálku nebo šipkách. Někteří rádi vybarvují obrázky, nejen na papíře, ale i v mobilním telefonu. Hodně nás baví luštění, vyplňování osmisměrek a různých kvízů, především na internetu – nejoblíbenější jsou otázky z českých filmů a pohádek nebo on-line AZ kvíz. Někteří mají rádi výzvy - dostali jsme několik krabic puzzle s různými motivy a obtížností, podařilo se nám postavit již asi deset obrázků, některé i z 1 500 dílků. Ale samozřejmě občas jen tak relaxujeme u dobré kávy, čaje nebo nějaké dobroty při oslavě narozenin někoho z klientů nebo pracovníků, třeba i na zahradě pod pergolou. Již nějakou dobu patří mezi pravidelný čas programu „filmový klub“, při kterém si promítáme přes dataprojektor filmy nebo pohádky na přání. Shrnuto, podtrženo – dobrá nálada a hodně smíchu, to k nám patří.

CDSL30 CDSL34 CDSL41

CDSL31 CDSL32 CDSL33 CDSL35 CDSL36 CDSL37 CDSL38 CDSL39 CDSL40 CDSL42