V Centru denních služeb Letovice umožňujeme klientům s lehkým a středně těžkým mentálním postižením, případně kombinovaným, žít aktivní život mimo domácí prostředí a podporujeme je v rozvoji dovedností s ohledem na jejich individuální potřeby. Věnujeme se práci v keramické dílně a rukodělných činnostech – s pedigem, textilem, plstí, filcem, motouzem, kartonem, voskem a dalšími materiály. Každý se zapojuje podle svých možností a schopností, na konci společného úsilí vznikají výtvory, které, jak doufáme, udělají někomu radost. Pokud máme možnost, nabízíme výrobky na různých akcích a odměnou je nám, že z výtěžku můžeme pořídit něco potřebného pro klienty nebo s nimi vyrazit třeba na výlet. Také v rámci benefiční kavárny měli hosté možnost si naše výrobky zakoupit a přispěli tak na revitalizace naší zahrady. Mockrát děkujeme. A možná ještě větší odměnou pro nás je, když slyšíme, cituji: „Jsou to krásné věci, skvělé nápady, je vidět, že je vše dělané s láskou.“

CDSL1 CDSL2 CDSL4 CDSL5 CDSL6 CDSL7 CDSL11

CDSL3 CDSL8 CDSL9 CDSL10