Milodárek na zahradu

5. března 2020

V Brně na Hrnčířské máme malou zahradu. Naši klienti z Chráněného bydlení Ovečka tu rádi tráví svůj čas. Je tu klid, když se tu posadíte na lavičku s hrnkem kafe, slyšíte hlavně štěbetání ptáků. Máme tu ale i naše klienty z Centra denních služeb. Jsou to lidé s demencí, mají potíže s pohybem. I jim chceme dopřát ten relax, pohodu a kafe na zahradě, zabořit ruce do hlíny, sesbírat zralé fíky.

Milodárek na zahradu
5. března 2020 - Milodárek na zahradu

Terasa potřebuje opravit, zpevnit, vybavit zábradlím a schodištěm. Řemeslníci nám plánovanou rekonstrukci propočetli a bude nás to stát víc jak čtvrt milionu. Ale nejsme na to sami. WOODPLASTIC a.s. nám věnovala prkna na dřevoplastové zábradlí a slíbili, že nám pomůžou se stavbou plůtku. Někdo si možná odveze nevyhovující pražce. Ale to máte - ztracené bednění, zpevnění terasy, montáž zábradlí, nové schodiště, odvoz suti, zábor parkovacího místa….. Pomůžete nám? Pošlete nám Milodárek na zahradu?   Až to bude hotové, pozveme vás na to kafe!

istockphoto-646926530-612x612