podporují nás

V posledních letech nás podpořily tito dárci a subjekty (řazeno abecedně):

Marek Baláš, Petr Bielik, Libor Brabec, Jan Brandejs, Hana Bravencová, Jan Břicháček, Dušan Coufal, Kateřina Cupáková, Veronika Čechová, Milan Chladil, Monika Doleželová, Květa Dufková, Martina Dundáčková, Martina Dušátková, Lada Dvořáková, Jan Dymáček, Eliška Erdingerová, Lenka Fišerová, Lenka Floriánová, Ladislav Hájek, Hana Hoderová, Radka Hulánková, Iva Kachlíková, Marcela Kafková, Ivona Klocová, Josef Komárek, Alena a Stanislav Korčákovi, Jana Korytárová, Věra Kovářová, Filip Křepelka, Jitka Navrátilová, Kristina Nešporová, Jana Němečková, Kamil Novák, Jana Ondráčková, Ivan Pellar, Adéla Pinknerová, Hana Prchalová, Myra Průšová, Radka Raflová, Martin Rybák, Vladimír Rybář, Dagmar Rychnovská, Alena Rychtářová, Hana Řehořová, Hana Slabá, Jan Soběslavský, Petra Stávková, Lada Svítilová, Lenka Svobodová, Hana Synková, Michael Šafránek, Jan Šturala, Petr Šplíchal, Milada Tajovská, Jana Tesařová, Marcela Vanhara, Veronika Vaverková, Jakub Ventruba, Pavel Zikmund, Víta Žampachová, Marta Žídková, Zdenka Žítková, Eva Živná

Vešekeré pomoci si moc vážíme a děkujeme za ni.

Za rok 2020 jste nás podpořili částkou 0 korun